Mijn aanbod

Al hetgeen wat jij het liefste als laatste doet, pak ik als eerste voor je op! Lees hier meer over mijn aanbod en wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn aanbod

Al hetgeen wat jij het liefste als laatste doet, pak ik als eerste voor je op! Lees hier meer over mijn aanbod en wat ik voor jou kan betekenen.

Ik help je graag met de volgende zaken:

Office support

Droom je van een lege mailbox en een afgewerkte to do lijst? Dat regel ik voor je! Ik inventariseer jouw werkzaamheden, beheer je mailbox en agenda en kan klantcontacten onderhouden. Ik werk niet alleen administratie weg, ik zorg (indien nodig d.m.v. procesoptimalisatie) ook dat het structureel onderhouden blijft. Planningen maken en sparren om meer overzicht te cre√ęren vind ik heerlijk! Die service krijg je er dus sowieso bij ūüėČ

Organisatie

Wil je een project of event organiseren? Dan sta ik te springen om alles van A tot Z te coördineren. Tijdens een wekelijks overlegmoment zorg ik ervoor dat jij als klant exact weet hoe ver we staan en zijn jouw wensen en keuzes continue leidend. Als ik iets organiseer ga ik voor 100% tevredenheid en laat ik niets aan het toeval over. 

Denk je er al lang aan om eindelijk eens wat meer aan het relatiebeheer of sales te gaan doen? Bespreek je doelen met mij en ik doe een voorstel hoe ik dit in praktijk kan uitvoeren.

Human Resource

Door mijn jarenlange ervaring als HR manager kan ik brede ondersteuning bieden op vlak van HR. Vaak zijn bedrijven niet groot genoeg om speciaal iemand in dienst te nemen voor deze personeelszaken. Je krijgt echter wel te maken met verloning, sollicitatiegesprekken, arbeidscontracten of personeelsplanning. 
Je kan mij ook inhuren voor on the job coaching, functioneringsgesprekken en advies bij HR vraagstukken. 

Vakantiewaarneming

Wil je graag op vakantie maar durf je jouw onderneming niet goed achter te laten? Op aanvraag kan ik de operationele aansturing overnemen tijdens jouw vakanties.
Let op; deze aanvragen dien je ruim op tijd te doen.

Mijn tarief

60 euro per uur (excl.)

Waarom zou je voor mij kiezen als virtual assistant?

marijn smid reinwerk
Scroll naar boven