Aangenaam!

Mijn naam is Marijn Smid. Ik ben Virtual Assistant, moeder, bourgondiër en een competitieve, doelgerichte onderneemster.

Aangenaam!

Mijn naam is Marijn Smid. Ik ben Virtual Assistant, moeder, bourgondiër en een competitieve, doelgerichte onderneemster.

Graag vertel ik je iets meer over mij en Rein-werk

De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest als HR en operationeel manager. Ik heb altijd een rol vervuld waarin ik samenwerkte met werkgevers en werknemers. Dit heb ik met ontzettend veel plezier gedaan en door deze ervaring ben ik breed inzetbaar.

Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie en zie van jongs af aan al overal werk liggen. Of ik nu mee werk op een binnendienst of een volledig bedrijf aan moet sturen; elke afdeling, elke medewerker in een bedrijf is belangrijk. Het een kan niet zonder het ander en we moeten het samen als team doen. Dit is er met de paplepel in gegoten. 

Mijn kracht zit echt in het ondersteunen van commerciële en creatieve ondernemers. Je kent ze wel, misschien herken jij jezelf hier ook wel in? De ondernemers die willen knallen, doorwerken, barsten van het werk en onrustig worden van de randzaken die ook nog gedaan moeten worden. Maar eerlijk is eerlijk: die randzaken zijn vaak super belangrijk. Sterker nog: zonder dat deze basis werkzaamheden gedaan zijn, kan jij niet vol gas werken. Daar kom ik om de hoek kijken.  Lijkt dit je wel wat? Ik spreek graag vrijblijvend met je af om te ontdekken of wij een zakelijk klik hebben en wat ik voor jou kan betekenen. Wist je dat jij mijn diensten al vanaf 2 uur per week kan afnemen?

Mijn aanbod

Office support

Droom je van een lege mailbox en een afgewerkte to do lijst? Dat regel ik voor je!

Organisatie

Wil je een project of event organiseren? Ik sta klaar om alles te coördineren.

HR

Door mijn jarenlange ervaring als HR manager kan ik ondersteuning bieden.

Vakantiewaarneming

Wil je graag op vakantie? Ik kan de operationele aansturing overnemen.

Waarom zou je voor mij kiezen als virtual assistant?

Heel simpel: door mijn karakter, ervaring en werkwijze. Ik neem uitgebreid de tijd om mezelf voor te stellen zodat jij mij kan leren kennen. Het is tenslotte niet niets om een heel deel van je administratie en/of klanten aan iemand over te laten. Wil je een goede samenwerking dan is er een klik nodig. Ik spreek graag met je af om te ontdekken of wij die hebben!

Rein-werk(t) efficiënt, en geeft jou als ondernemer tijd en rust. We maken duidelijke afspraken zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat ik van je overneem.

Waar ben jij het beste in? Dat weet je exact toch? Juist! Ga jij daar met volle focus voor en dan neem ik de rest over. Als team vullen we elkaar aan en doen we beiden waar we het beste in zijn.

Al hetgeen dat jij het liefst als laatste doet, pak ik als eerste voor je op. Schaam je niet om aan te geven waar je tegenaan loopt. Hoe meer ik weet, hoe beter ik je kan helpen.

Mijn kracht zit in het ondersteunen en helpen van commerciële ondernemers en creatieve ondernemers. De ondernemers die graag willen knallen, barsten van het werk en onrustig worden van de randzaken die ook nog gedaan moeten worden.

Scroll naar boven